Reiki en zwangerschap

Reiki en zwangerschap

Reiki en zwangerschap De zwangerschap is een van de mooiste en meest spirituele ervaringen van het leven. De reis naar het moederschap kan echter ook gepaard gaan met een aantal verschillende stressoren op geest, lichaam en ziel. Reiki biedt helende energie, niet alleen aan aanstaande moeders, maar ook aan hun ongeboren baby’s

Reiki ondersteunt het verloop van de zwangerschap

De behandeling (therapie) van Reiki is ontspannend voor aanstaande moeders en hun kindje(s). Wanneer Reiki wordt toegepast bij een zwangerschap, vindt er een heilzame werking plaats door de positieve energie. Reiki ondersteunt bij stemmingswisselingen, vermoeidheid, misselijkheid, onzekerheid, emoties, angst en zal bijdragen aan een natuurlijker verloop van de zwangerschap en de uiteindelijke bevalling.

Reiki en zwangerschap – is dat veilig?

Een zwangere vrouw en haar kindje-in-wording kunnen beiden erg profiteren van Reiki. De energie van Reiki brengt evenwicht en het positieve is dat het veilig is. Reiki kan geen kwaad doen, het is ondersteunend en daarom een goede keuze om de ontspannen behandelingen te ondergaan.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak!

Bel, mail op app voor het maken van een afspraak.
Een behandeling is elke dag mogelijk en ook in de avonduren en het weekend!

E-mail

info@reikimoments.nl

Telefoon

06 4180 7462
(Spreek s.v.p. een voicemail-bericht in, indien niet wordt gereageerd)*

WhatsApp

Een afspraak maken via WhatsApp (voorkeur) is (ook) mogelijk:

06 4180 7462