De behandelingen

ELKE ZATERDAG OPEN UREN (11.00-13.00 uur) –
o.a. info over Reiki, andere behandeltechnieken en korte behandelingen.

Stap gerust, vrijblijvend binnen!

Hieronder een COMPLEET en VOLLEDIG overzicht van de diverse behandelingen en mogelijkheden.

De COMPLETE Reiki-behandeling

Een complete behandeling neemt 45-60 minuten in beslag.
Vanaf het hoofd tot en met de voeten wordt de positieve energie overgebracht door de Reiki-behandelaar. Reiki helpt onvoorwaardelijk
en doet wat voor de ontvanger het belangrijkst is.

De VERKORTE Reiki-behandeling

Wanneer een verkorte behandeling wordt toegepast, wordt met name naar de specifieke probleemgebieden energie gezonden. De behandeling kan een bijzonder snel effect teweeg brengen. Vooraf kan niet aangegeven worden wat de tijdsduur van een dergelijke behandeling zal zijn. Dit is namelijk sterk afhankelijk van wat Reiki nodig acht. Over het algemeen is er sprake van 15-30 minuten per keer. Het komt voor dat er meerdere sessies benodigd zijn.

Reiki-behandeling OP AFSTAND

Reiki kent geen afstand en laat zich niet begrenzen door tijd en obstakels.
De energieoverdracht vindt altijd plaats op het juiste moment en op het gewenste of benodigde ogenblik. Naast lichamelijke en psychische klachten kunnen ook ruimten en bijvoorbeeld stress-vormige situaties op afstand behandeld worden. Meetings, examens, sollicitaties etc. kunnen het nodig hebben om de universele energie te ontvangen.

Reiki-behandeling bij (HUIS)DIEREN

Als aanvulling op een medische behandeling, het herstel te bevorderen, energie te geven of om pijn te verminderen is Reiki bij (huis)dieren zeer goed inzetbaar.

Reiki-behandeling OP LOCATIE

Uiteraard is de praktijk aan de Voorweg te Oostvoorne speciaal ingericht om ontspannen en in een juiste sfeer behandelingen te ondergaan. Toch kan het voorkomen dat, door welke omstandigheden dan ook, de behandeling elders moet plaatsvinden. Dat is geen enkel probleem. Bij u thuis, op het werk, op school – op elke plek kan Reiki gegeven worden.

Vraag naar de talloze mogelijkheden of overleg met de behandelaar.